Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAOꟾ Încă o stradă din Slatina, pe noua rețea de apă
19.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 365

Încă o stradă din municipiul Slatina trece pe noua rețea de apă, au anunțat, astăzi, reprezentanții companiei. Este vorba despre o porțiune din strada Cuza Vodă, ce cuprinde trei blocuri și casele din zonă.


 A fost oprită alimentarea cu apă, astăzi, pe strada Cuza Vodă din Slatina, la blocurile nr. 6C, G3, 8 BIS și la casele din zonă, în intervalul orar 10.00- 15.00.
Reprezentanții Companiei de Apă Olt au anunțat că, în urma lucrărilor de reabilitare pentru înlocuirea conductelor vechi, astăzi, a fost făcută trecerea pe noua rețea.
„Noua rețea de alimentare cu apă din zonă va fi pusă în funcțiune. Facem prezicerea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în toată zona, pot să apară modificări ale turbidității apei”, spun reprezentanții companiei.
Investiția a fost făcută cu fonduri proprii, fiind schimbați aproximativ 100 de metri de conductă și branșamente la blocuri și la case, întrucât acestea erau foarte vechi și într-o stare avansată de degradare, spun cei de la CAO.
De asemenea, în zonă au loc și lucrări de reabilitare a rețelelor de apă în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltatea Infrastructurii de Apă și Apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE