Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu: „La mulți ani, Caracal!”
17.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 141

Zi importantă pentru municipiul Caracal. S-au împlinit 485 de ani de la prima atestare documentară. Cu acest prilej, deputatul PSD Olt Adrian Chesnoiu a transmis un mesaj emoționant.


 17 noiembrie 2023 este ziua în care municipiul Caracal împlinește 485 de ani de la prima atestare documentară. Cu această ocazie, deputatul Adrian Chesnoiu a transmis un mesaj emoționant.
„Pentru mine este una din zilele în care mă bucur de căldura amintirilor din copilărie, a orelor din școala generală și a poveștilor despre eroi și lupte spuse la gura sobei de către bunici. Așa a fost primul meu contact cu istoria locurilor în care m-am născut, cu trecutul orașului în care am crescut. M-au influențat într-atât încât am ales o carieră militară la o vârstă la care mulți copii încă se bucurau de prezența familiei în fiecare dimineață. Am ales să merg la Liceul Militar.
Mă mândream că vin dintr-un loc în care eroi nemuritori ai neamului românesc au poposit sau au trăit. Aceeași mândrie o simt și astăzi iar 17 noiembrie, în care sărbătorim prima atestare documentară a orașului Caracal, îmi aduce bucuria de a mă ancora din nou în locurile dragi sufletului meu. La Mulți Ani, Caracal! La Mulți Ani, caracaleni! a transmis pe Facebook, deputatul de Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE