Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina|Zeci de consultații gratuite la Brebeni
16.11.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 215

Caravana medicală a fost prezentă și ieri după-amiază în comuna Brebeni. Zeci de persoane, în special vârstnici și oameni din medii defavorizate, au putut beneficia gratuit de controale medicale. Acțiunea este organizată de membrii Clubului Rotary, care au dat startul unui proiect umanitar inedit, în mai multe localități din județ.


 După ce, miercuri dimineață, zeci de locuitori ai comunei Brebeni au făcut ecograf și control medical de specialitate, acțiunea umanitară a continuat și în cea de-a doua parte a zilei. Cabinetul Medical Mobil adus în județul nostru de Clubul Rotary Slatina și-a oferit serviciile gratuite până aseară, la ora 19.00.
De la Brebeni, Cabinetul Medical Mobil s-a mutat la Curtișoara. Astăzi, o echipă de cadre medicale, împreună cu membrii Clubului Rotary, au ajuns la Căminul Cultural din comună, unde au venit zeci de persoane pentru a afla cum stau cu sănătatea.
Campania umanitară a Clubului Rotary Slatina, intitulată Cabinetul Medical Mobil „Consultație și ecograf gratuite”, a avut ca scop oferirea de consultații medicale în zonele vulnerabile din județ, pentru a depista posibile cazuri de persoane bolnave care au nevoie de atenție medicală sporită.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE