Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina│Ajutor medical pentru semeni
15.11.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 195

Cabinetul Medical Mobil continuă seria acțiunilor umanitare în satele din județul Olt. Astăzi, Clubul Rotary Slatina a ajuns în comuna Brebeni, oferind pentru zeci de oameni în vârstă sau proveniți din medii defavorizate acces la controale medicale de specialitate și examene abdominale efectuate cu un ecograf modern și performant.


 Cabinetul Medical Mobil al Clubului Rotary continuă să vină în ajutorul persoanelor defavorizate din mediul rural al județului Olt. Astăzi, locuitorii comunei Brebeni s-au bucurat de acces la controale medicale de specialitate și examene abdominale efectuate cu un ecograf modern și performant, fără a fi nevoiți să se deplaseze până la Slatina. Mulți dintre ei au dificultăți financiare și nu își permit să vină cu o mașină la oraș pentru a efectua astfel de investigații medicale, iar Cabinetul Medical Mobil a devenit o soluție la îndemână pentru nevoile lor de sănătate.
În ciuda vârstei înaintate sau a provenienței din medii defavorizate, oamenii din comuna Brebeni au evidențiat importanța acestei inițiative, subliniind că treburile gospodărești, deși prioritare, nu ar trebui să fie în detrimentul sănătății lor.
Această inițiativă a Clubului Rotary Slatina reprezintă un exemplu concret al modului în care comunitățile locale rurale pot avea acces la îngrijirea medicală de specialitate prin proiecte menite să aducă serviciile medicale mai aproape de ei, fără a le impune deplasări dificile și costisitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE