Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Verificările RAR, doar cu programare
14.11.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 127

Noutăți pentru șoferi. Începând de mâine, 15 noiembrie, redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul și înlocuirea Cărții de Identitate a vehiculului se pot face la RAR doar cu programare.


Începând de mâine, 15 noiembrie, șoferii nu mai pot merge la Registrul Auto Român pentru anumite servicii, dacă nu au o programare prealabilă. Anunțul vine chiar de la reprezentanții RAR, care explică și noile modificări.
”Vă informăm că începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatului și înlocuirea Cărții de identitate, vor necesita programare prealabilă. Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie”, apare în comunicatul transmis de reprezentanții RAR.

Astfel, din 15 noiembrie, nu vă mai puteți prezenta la RAR fără ca înainte să intrați pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau să sunați la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare.
RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie unul cât mai scurt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE