Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina│Misiune umanitară pentru sănătate
10.11.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 338

După acțiunea din Bărcănești, Cabinetul Medical Mobil al Clubului Rotary s-a mutat în satul Olteni, tot din comuna Vâlcele. Aproape 20 de persoane au beneficiat, și aici, de un consult medical de specialitate gratuit, fiind un real ajutor pentru bătrânii pentru care vizita la spitalul din Slatina reprezintă un efort uriaș.


 Campania umanitară a Clubului Rotary Slatina, intitulată Cabinetul Medical Mobil „Consultație și ecograf gratuite”, a avut ca scop oferirea de consultații medicale gratuite în zonele vulnerabile din județ, pentru a depista posibile cazuri de persoane bolnave care au nevoie de atenție medicală sporită. După acțiunea din Bărcănești, membrii Rotary s-au mutat în satul Olteni, tot din comuna Vâlcele.
Cabinetul Medical Mobil al Clubului Rotary a fost ca o gură de oxigen pentru bătrânii localității, pentru care treburile gospodărești sunt mai importante decât analizele medicale periodice.
Cabinetul medical mobil este dotat cu aparatură modernă și performantă, care acoperă o gama largă de investigații abdominale preliminare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE