Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
RotaKids Slatina, prima experiență la o conferință districtuală
18.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 175

Conferința Districtuală RotaKids de la Pitești a fost primul eveniment important pentru membrii RotaKids Slatina. Aici, ei au avut ocazia să-și prezinte proiectele de suflet, să participe la ateliere, dar mai ales să lege prietenii. Micuții rotarieni slătineni au mărturisit că această experiență a fost una inedită.


 Cu emoții, dar dornici să-i cunoască pe colegii lor din țară, câțiva membri și aspiranți din RotaKids Slatina au fost prezenți la prima lor Conferință Districtuală RotaKids. Evenimentul a fost găzduit de Muzeul Județean Argeș, acolo unde copiii și-au prezentat proiectele desfășurate de-a lungul anilor.
Imediat după prezentarea cluburilor și proiectelor, micuții rotarieni au avut ocazia să viziteze Planetariul din cadrul muzeului. Bineînțeles, nu au lipsit momentele de relaxare. Alături de membrii RotaKids București Cișmigiu, copiii s-au plimbat prin centrul orașului, s-au fotografiat (AMBIANTA POZA 0082) și au vizitat Târgul de Științe ”Pitești Science Festival”.
AMBIANTA 097 5 SEC.
Toți participanții din cele șapte cluburi RotaKids au fost implicați în jocuri și activități interactive pentru dezvoltarea spiritului de echipă și a abilităților de comunicare. Membrii Rotary Club Slatina și cei de la Cișmigiu București le-au oferit copiilor momente inedite, educative și amuzante.
Alături de mentori și de cei mici, s-au aflat și tineri rotarieni care au avut șansa să participe la programul de schimb de experiență YEP.
Ziua a fost una specială, au mărturisit micuții slătineni prezenți la acest eveniment.
Jocurile și atelierele au fost pe placul tuturor participanților.
Unul dintre cele mai frumoase momente ale conferinței copiilor rotarieni a fost cel în care și-au oferit cadouri simbolice, în semn de prietenie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE