Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pitești│Conferința Districtuală RotaKids
18.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 149

Rotary Club Pitești a organizat, în acest week-end, Conferința Districtuală RotaKids. Prin acest eveniment s-a dorit ca membrii cluburilor participante să se cunoască, să facă schimb de idei și să-și expună proiectele de viitor din cadrul Rotakids România, în Districtul 2241.


 Sâmbătă a fost o zi plină pentru copiii Rotakids din România. A fost Conferința Districtuală, eveniment organizat de Cluburile Rotakids și Rotary din Pitești. Întâlnirea a început de dimineață, cu o festivitate oficială la Muzeul Judetean Argeș, în care au fost prezentate cluburile participante, dar și proiectele acestora. Au fost prezenți micuți rotarieni din Alba-Iulia, București-Cișmigiu, Deva, Sebeș, Slatina și Târgu-Mureș.
La eveniment, alături de copii s-au aflat și câțiva mentori importanți, coordonatori ai Programelor RYLA și YEP, prin care tineri din întreaga lume participă la schimburi de experiență în țările care fac parte din Rotary Internațional.
Copiii s-au simțit excelent la conferința de la Pitești și au povestit cu bucurie despre toate proiectele de suflet la care au participat.
Participanții la Conferința Districtuală RotaKids au primit un mesaj virtual de încurajare și felicitare din partea Guvernatorului Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, Ovidiu Bunget.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE