Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autobuzele Loctrans, preferatele elevilor slătineni
18.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 316

Autobuzele școlare au devenit neîncăpătoare pentru elevii de la Colegiul Național „Radu Greceanu" din Slatina. Solicitările din partea copiilor au crescut semnificativ, ceea ce i-a determinat pe cei de la Loctrans să suplimenteze cursele de aici. Exemplul elevilor a fost atât de puternic, încât mai multe cadre didactice au hotărât să își lase mașinile acasă și să vină la școală cu autobuzul.


 Cursele cu autobuzele goale încep să fie doar o poveste de istorie. Primii care au înțeles eforturile administrației locale de a proteja mediul înconjurător au fost elevii Colegiului Național „Radu Greceanu”. În cele două zile dedicate eliberării de abonamente gratuite, sute de tineri și-au exprimat dorința de a circula cu autobuzele de acasă, la școală și înapoi.
Exemplul copiilor a fost preluat și de adulți. Mai multe cadre didactice de la „Radu Greceanu” s-au alăturat inițiativei și au hotărât să își lase mașinile acasă și să vină la școală cu autobuzul.
Reprezentanții companiei de transport public în comun au anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni, angajații Loctrans se vor afla la Colegiul Național „Ion Minulescu” pentru a elibera abonamentele pentru elevii de aici. Mai mult decât atât, conducerea companiei de transport public recomandă tuturor slătinenilor să urmeze exemplul dat de copii și să se alăture eforturilor Primăriei Slatina de a decongestiona traficul în oraș în perioada orelor de vârf și de a proteja mediul înconjurător.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE