Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM Olt│În control la hoteluri și restaurante
14.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 191

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a demarat o nouă campanie de control. De data aceasta, firmele aflate în vizorul inspectorilor au fost hotelurile și restaurantele din județ. Potrivit datelor oficiale, numărul de nereguli și amenzi a fost scăzut, iar cel al angajaților „la negru” a fost zero.


 De la începutul anului și până acum, inspectorii de muncă au fost cu ochii pe restaurantele și hotelurile din Olt. Scopul nu a fost de „a taxa” cu orice preț, ci doar acela de a vedea dacă societățile din aceste domenii de activitate respectă prevederile legale în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă.
Deficiențele descoperite au fost minore, fapt ce i-a încântat pe inspectorii de muncă aflați în control. Valoarea totală a amenzilor acordate de la începutul acestui an a fost de doar 4.000 de lei.
Reprezentații ITM Olt au mai adăugat că rezultatele obținute vor constitui baza demersurilor viitoare ale instituției pentru protecția lucrătorilor din domeniile hoteluri și restaurante, contribuind la stabilirea măsurilor necesare pentru promovarea îmbunătățirii securității și sănătății acestor categorii de lucrători.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE