Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Copilului, la Muzeul Județean
31.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 432

Muzeul Județean Olt și-a deschis larg porțile, astăzi, pentru toți copiii care au vrut să intre în lumea basmelor și a istoriei. Încă de la primele ore ale dimineții, copiii au început să treacă pragul muzeului, pentru a vedea ce surprize au fost pregătite pentru ei.


 Copiii de toate vârstele au avut parte de un 1 Iunie plin de surprize la Muzeul Județean. Cei care au trecut pragul instituției, au descoperit cele mai interesante și fascinante povești și activități. Încă de la ora 9:00 dimineața, copiii au putut vizita muzeul și au participat la atelierul de citit, dar și de caligrafie.
Cei care le-au citit povești copiilor au fost chiar elevii de la Colegiul Național „Radu Greceanu”. Cei mici au fost foarte încântați de această activitate, mai ales că cititul este extrem de important la vârsta lor. Cuminți și atenți, ei au intrat cu drag în lumea poveștilor.
Copiii, dar și părinții au vizitat Muzeul Județean, gratuit, până la ora 17:00.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024