Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 1 Iunie alături de polițiști și jandarmi
01.06.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 287

Forțele de intervenție au fost alături de copii, astăzi, de ziua lor. Pe aleea de lângă Parcul Tineretului, polițiștii, ambulanța, jandarmii și polițiștii locali i-au fascinat pe copii cu echipamentele de intervenție. Mașinile, armele, uniforma, dar și aparatul radar au fost atracția celor mici.


 Nu doar Parcul Tineretului din municipiul Slatina a fost plin de copii cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Aceeași atmosferă a fost și pe Aleea Eroilor, din apropiere.
Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au fost alături de copii, astăzi, de ziua lor, și au organizat pentru ei standuri cu echipamentele din dotare. Fie că a fost vorba de autospecialele de intervenție, de arme sau de aparatele radar, toate le-au captat atenția celor mici.
Astfel, oamenii legii au reușit să îi facă pe copii fericiți în această zi importantă pentru ei. I-au lăsat să îmbrace uniforma de serviciu, să urce în mașinile de intervenție, să pună mâna pe arme și chiar să vadă cum funcționează aparatul radar. Standurile oamenilor legii au rămas aici pe parcursul întregii zile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE