Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Promisiuni pentru Sanitas, negocierile continuă
31.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 139

Angajații din Sănătate pregătesc proteste de amploare, dacă revendicările lor nu vor fi soluționate. După mai multe runde de negocieri și întâlniri cu guvernanții, abia ieri aceștia pare să fi ajuns la o înțelegere. Reprezentanții Sanitas spun că au obținut promisiuni că salariile le vor fi mărite, iar voucherele de vacanță vor fi suportate de către stat.


 După mai multe discuții și negocieri fără rezultate, revendicările angajaților din Sănătate sunt pe cale să fie rezolvate. Ieri, membrii Federației Sindicale Sanitas s-au întâlnit cu prim-ministrul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, pentru a discuta problemele din sistemul medical. Deși negocierile nu s-au încheiat, rezultatul acestor discuții este unul favorabil, spune șefa Sanitas Olt.
Reprezentanții Sanitas spun că au mai primit promisiuni și în ultimii ani, dar acestea nu s-au concretizat. De data aceasta, pentru a nu se întâmpla la fel, au cerut garanții că problemele vor fi rezolvate.
Șefa Sanitas Olt i-a convocat astăzi pe colegii din teritoriu pentru a participa la o ședință de consiliu național în care vor decide dacă vor continua acțiunile de protest sau vor renunța la ele. La nivelul județului Olt, Sanitas are 2.500 de membri. În prezent se strâng semnături, iar dacă va începe greva, protestele vor fi de amploare în toată țara, spun reprezentanții Sanitas. Decizia finală va fi luată săptămâna viitoare, după ce va avea loc o nouă negociere între sindicate și guvernanți.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE