Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce se face într-un cabinet stomatologic școlar?
31.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 464

Cabinetele stomatologice școlare din municipiul Slatina sunt în continuă modernizare. În ultimii ani, acestea au primit aparatură medicală nouă, iar dotările vor continua și anul acesta. Popularitatea lor în rândul elevilor este destul de mare. Și asta datorită medicilor Direcției de Asistență Socială care se află în contact permanent cu copii.


 Cabinetele stomatologice școlare au început să fie o necesitate pentru asigurarea unui mediu de învățare cât mai bun. Pentru a avea parte de cele mai bune condiții, Primăria Slatina, prin intermediul Direcției de Asistență Socială, a creat și modernizat astfel de cabinete dentare în aproape toate unitățile de învățământ din oraș. Medicii de aici au grija de sănătatea dentară a copiilor, de la intervenții simple de detartraj și periaj profesionist, până la partea de extracții. Astăzi am vizitat unul dintre cele mai noi cabinete stomatologice școlare, la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”.
După doar un an de zile de la inaugurare, cabinetul stomatologic a căpătat o popularitate nesperată în rândul liceenilor.
Încă din 2016, Primăria Slatina a început să achiziționeze aparatură medicală nouă, pentru a o înlocui pe cea veche și nesigură pentru sănătatea copiilor și pentru a crea cabinete stomatologice noi. Așa se face că la șapte ani distanță, aproape toate unitățile de învățământ beneficiază de un loc special amenajat pentru îngrijirea dentară a elevilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE