Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Partea de sus a Slatinei, fără apă, miercuri
08.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 317

Miercuri se întrerupe alimentarea cu apă în partea de sus a municipiului Slatina. Astfel, între orele 9.00-17.30, vor avea loc lucrări pe rețelele de distribuție apă, așa că locatarii din această zonă sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru acest interval de timp.


Reprezentanții Companiei de Apă Olt anunță că, miercuri, se întrerupe alimentarea cu apă în partea de sus a municipiului Slatina. Astfel, între orele 9.00-17.30 nu va curge apă la robinet, întrucât angajații companiei execută lucrări în această zonă.
Potrivit celor de la CAO este vorba despre lucrări care au loc la noua rețea de distribuție apă din zonă Artileriei- Piața Gării, care va fi branșată la sistemul de alimentare cu apă al municipiului Slatina. Investiția este realizată în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020".
„Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina va executa lucrări pe rețelele de distribuție apă, lucrări care impun golirea totală a sistemului de alimentare cu apă.
Facem apel la cetățenii care locuiesc în partea de sus a municipiului Slatina să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit, reprezentanții CAO, printr-un comunicat de presă.

Tot mâine, compania va executa și ultimele lucrări pe strada Aleea Lalelelor, unde rețeaua de alimentare cu apă a fost înlocuită în totalitate. Toate aceste lucrări nu pot fi făcute pe timpul nopții, precizează CAO.
După reluarea serviciului de alimentare cu apă, este posibil să apară fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE