Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii Rotary, distracție și entuziasm la Slatina
30.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 263

Tinerii care au venit în vizită România prin Programul YEP s-au distrat de minune la Slatina. Astăzi vă arătăm momentele amuzante din spatele camerei de filmat, care au făcut deliciul atmosferei, în stilul Rotary.


Sub deviza „A servi mai presus de sine”, tineri din întreaga lume descoperă noi orizonturi de dezvoltare personală și profesională, prin intermediul unor programe interactive realizate de Clubul Rotary.
Fie că vorbim de adolescenți din România, SUA, Brazilia, Mexic sau Argentina, cu toții au oportunitatea, în cadrul schimburilor culturale la care participă, să învețe despre diferite culturi și limbi, să câștige independență și încredere în sine, să își dezvolte noi abilități, dar și să se distreze și să creeze momente de neuitat. Este și cazul tinerilor veniți în țara noastră prin programul „Long Term Youth Exchange Program”, care au vizitat, ieri, Slatina și studioul OLT Tv. Plini de energie și de amuzament, copiii s-au distrat pe cinste atunci când au fost provocați să experimenteze munca într-o televiziune.
Distracția a continuat și după experiența din platoul televiziunii OLT Tv. Tinerii au vizitat o parte din municipiul Slatina și au încins atmosfera într-un pub din oraș.
Vizita la Slatina a adolescenților de pe continentul american face parte dintr-un tur al României, desfășurat în perioada martie-aprilie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE