Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina|CAO explică de ce s-a scumpit apa
21.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1301

De ce a crescut prețul apei la Slatina? Este unul dintre subiectele dezbătute, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, susținută de reprezentanții Companiei de Apă Olt. Aceștia spun că au avut de ales între a păstra vechiul tariful și a nu mai face investiții, și a mări tariful, putând să realizeze astfel și noi lucrări. Așa că au ales cea de-a doua variantă ca fiind cea mai bună, au explicat reprezentanții Companiei de Apă.


 După ce prețul apei în Slatina și în județ a crescut de anul acesta, reprezentanții Companiei de Apă Olt vin cu explicații. În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc, astăzi, la sediul companiei, aceștia au prezentat motivul scumpirii apei.
Reprezentanții CAO au prezentat și un calcul efectuat la o factură medie, pentru o gospodărie, și gradul de suportabilitate.
În prezent, județul Olt se află pe locul 5 pe țară, privind tariful apei. Reprezentanții CAO au dat asigurări că, în perioada următoare, prețul apei nu va mai crește. În schimb, vor continua investițiile, extinderea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare în Slatina, dar și în județ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE