Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apel umanitar pentru salvarea unui polițist
13.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2644

Un tânăr polițist din Olt are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi. La doar 33 de ani, Ionuţ Daniel Firescu, șeful Postului de Poliţie Dăneasa, se luptă cu o formă agresivă de cancer. Tânărul este tatăl a două fetițe mici. Familia cere disperată sprijinul semenilor pentru a-l putea salva.


 Ionuţ Daniel Firescu, șeful Postului de Poliție din comuna Dăneasa, se luptă cu o boală cumplită de mai bine de un an. Tânărul de 33 de ani a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer. A urmat ședințe lungi de radioterapie şi chimioterapie, iar acum singura șansă la viață o reprezintă un tratament destul de scump. Potrivit familiei, prețul tratamentului se ridică la 32.000 de euro pe lună și ar trebui urmat o perioadă de cinci ani.
Familia polițistului face apel la cei care vor și pot să ajute.
„Ajutaţi un tânăr de 33 de ani din Olt, Firescu Ionut-Daniel, un bun şi apreciat poliţist, tată a două minuni de fetiţe, care vrea să traiască. Ieri am aflat că după un an de chin si suferinţă, după 15 şedinţe de radioterapie şi după cele 2 ture maxime de chimioterapie de 12 şedinţe, care l-au secat fizic şi psihic, s-au epuizat toate resursele acestui greu caz, rămânâd ca singură alternativă tratamentul ţintit până la remisia bolii, flaconul lunar de TAZVERIK, tratament pe care nu ni-l putem permite”, este apelul disperat la familiei, făcut pe pagina pe Facebook.
Soția polițistului este cadru didactic. Cei doi au împreună două fetițe de patru și cinci ani și jumătate. Tot ce își doresc acum este ca Ionuț să scape de această boală cumplită și să se poată bucura de familia sa frumoasă. De asemenea, colegii polițistului îl susțin și sunt alături de el. Așa că orice ajutor pentru tânărul polițist este binevenit.
”Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul Fundaţiei pentru Tratament Oncologic „Everything for life” RO88CARP029000751770RO02 sau în contul personal: RO68BUCU2871037794702RON, numele titularului Firescu Ionuţ-Daniel”, mai apare pe pagina de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE