Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au angajat prin AJOFM Olt
06.03.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 119

La început de an, sute de olteni și-au găsit un job datorită serviciilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de AJOFM Olt. Cele mai multe persoane încadrate pe piața muncii au vârsta de peste 45 de ani.


 La AJOFM Olt, cursurile de formare profesională și alte programe derulate pentru șomeri sunt extrem de utile pentru aceștia. În urma absolvirii, oltenii primesc o diplomă de calificare, care îi ajută să se angajeze mai repede. La început de an, sute de olteni au reușit să-și găsească jobul potrivit pregătirii lor.
Cele mai multe persoane angajate la început de an, au studii liceale și sunt din mediul rural.
Din numărul total de persoane care au fost angajate prin agenția de muncă în prima luna a anului 2023, 156 persoane fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024