Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Criza energetică nu mai afectează companiile
31.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 183

Situația economică a companiilor de pe platforma industrială a Oltului a intrat pe un făgaș normal. Societățile industriale au depășit criza energetică, iar cele care aveau sancțiuni economice din cauza acționariatului rusesc, au vândut activele către alți investitori. Prezent în emisiunea Reporter 24 de la OLT Tv, subprefectul județului Olt, Cosmin Floreanu, a explicat modul în care instituția s-a implicat în rezolvarea tuturor problemelor.


 Societățile de pe platforma industrială a județului Olt pot respira liniștite. Începutul de an a adus mai multe vești bune pentru angajatorii mari, iar problemele economice par să fi dispărut. Fie că vorbim despre criza energetică, fie că vorbim despre sancțiunile europene împotriva companiilor cu acționariat rusesc, pentru toate acestea s-au găsit soluții concrete.
Cosmin Floreanu a explicat și eforturile pe care Instituția Prefectului le-a făcut pentru a convinge Guvernul să urgenteze rezolvarea acestor situații.
Potrivit datelor Direcției Regionale de Statistică Olt, în sectorul industrial sunt angajați peste 33.000 de muncitori, reprezentând 24,7% din totalul populației active din județ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE