Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: S-au prins în Hora Unirii
24.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 780

Slatina a sărbătorit astăzi Ziua Unirii Principatelor Române. Manifestările au fost organizate la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, unde slătinenii s-au adunat în număr mare, pentru a marca momentul alături de autorități. Au fost depuse coroane și jerbe de flori, a avut loc spectaculoasa paradă militară, iar, la final, cu toții s-au prins în Hora Unirii.


 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată, astăzi, la Slatina, de autorități și de slătinenii veniți în număr mare la eveniment. S-au împlinit 164 de ani de la Mica Unire, iar momentul a fost sărbătorit, ca în fiecare an, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Primarul Slatinei, Emil Moț, alături de șefii celorlalte instituții publice și de locuitorii orașului au trăit cu emoție această zi istorică.
Copii cu părinții sau bunicii de mână au purtat mândri stegulețe cu tricolorul și cocarde în piept. La statuia domnitorului au fost depuse coroane și jerbe de flori.
Ca de fiecare dată, Armata, Jandarmeria și Pompierii au pornit în pas de defilare.
Patrioți cu tot sufletul, slătinenii au spus că tot ce își doresc în această zi atât de importantă este să fie pace în țară.
Primarul Emil Moț, alături de slătineni și celelalte oficialități s-au prins într-o mare Horă a Unirii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE