Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stop violenței domestice!
23.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 412

Clubul Internațional Soroptimist Slatina, în colaborare cu profesorii și elevii Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” au spus, seara trecută, stop violenței domestice. Copiii profilului de arte au realizat o expoziție inedită prin care au înfățișat scene în care femeile sunt abuzate fizic, psihic sau verbal.


 Fenomenul violenței domestice a luat amploare, chiar și în județul Olt. Acesta este și motivul pentru care instituțiile statului, școlile, dar și ONG-urile de profil au intensificat acțiunile de prevenire și de combatere a abuzurilor fizice, psihice sau verbale. Seara trecută, elevii și profesorii Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”, alături de membrele Clubului Soroptimist Slatina, au organizat un spectacol artistic, dar și o expoziție de desene împotriva acestui fenomen.
Copiii au fost foarte receptivi și spun că au acceptat invitația de implicare fără nicio ezitare. Mai mult decât atât, cu toții au transmis un mesaj clar, acela că generațiile tinere au toleranță zero la tot ceea ce înseamnă violență.
Mâine, 25 noiembrie, va fi sărbătorită Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, fiind un prilej pentru organizațiile din toată lumea să tragă un semnal de alarmă cu privire la situația îngrijorătoare la care a ajuns acest fenomen.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024