Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO încheie lucrările pe Aleea Lalelelor
23.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 141

Lucrările pentru reabilitarea rețelei de apă, care au fost demarate anul acesta pe strada Aleea Lalelelor din municipiul Slatina, au ajuns la final. Reprezentanții Companiei de Apă Olt spun că mâine va fi oprită rețeaua de distribuție pentru a fi branșată noua rețea.


 Încă un obiectiv îndeplinit al Companiei de Apă Olt. Se finalizează lucrările pe strada Aleea Lalelelor din Slatina. În această zonă, s-a lucrat intens încă din toamnă pentru înlocuirea conductelor vechi de apă. Mâine, aici va fi oprită alimentarea cu apă, pentru branșarea rețelei de înaltă presiune.
Deși lucrările au necesitat ceva timp, ele erau urgente, spun reprezentanții Companiei de Apă. Pe lângă faptul că rețeaua este destul veche, existau pierderi mari de apă.
Potrivit directorului adjunct de la CAO, lucrările desfășurate pe strada Aleea Lalelelor din Slatina fac parte dintr-un proiect pe fonduri proprii, inițiat cu scopul de a moderniza întreaga rețeaua de apă din această zonă. După încheierea acestor lucrări, vor demara cele pentru modernizarea străzii, a trotuarelor și a parcărilor din cartier.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE