Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Peste 6.000 de permise auto vor expira
21.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 193

Peste 6.000 de permise de conducere vor expira, în județul Olt, în această perioadă. Pentru a nu se crea aglomerație, iar oamenii să nu aștepte foarte mult, reprezentanții Prefecturii Olt fac apel la șoferii aflați în această situație să solicite deja preschimbarea permiselor auto.


 Finalul de an aduce, pentru mii de șoferi din județul Olt, schimbarea permisului de conducere. În urma unei analize efectuate la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a rezultat că, în următoarele două luni, vor expira peste 6.000 de permise auto. Pentru evitarea aglomerării, reprezentanții Prefecturii Olt spun că posesorii pot deja să solicite preschimbarea documentului. Iată ce trebuie să facă aceștia:
Cererea pentru preschimbarea permisului de conducere poate fi depusă la oricare serviciu public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, indiferent de domiciliul titularului.
Permisul de conducere se livrează, prin serviciul de curierat la Poștei Române, la adresa indicată de titular sau se ridică de acesta de la serviciul public comunitar indicat în cererea de preschimbare. Până la eliberarea noului permis, titularului i se eliberează un document cu valabilitatea de 15 zile.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE