Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au beneficiat de „Prima de relocare”
21.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1022

900 de lei, pe o perioadă de maximum 3 ani. Este subvenția pe care o pot primi șomerii dacă se angajează într-o altă localitate și îndeplinesc cumulativ mai multe condiții. La nivelul județului, numărul oltenilor care au beneficiat de un astfel de stimulent a crescut, față de anul trecut.


 Prima de relocare sau Prima chirie este un program derulat de stat, și are ca scop reducerea numărului de șomeri. Este vorba despre o sumă de bani pe care o pot primi lunar, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și care reușesc să se angajeze într-o altă localitate.
Subvenția de maximum 900 de lei pe care o pot primi beneficiarii este pentru achitarea chiriei și utilităților, spun reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Prima de relocare este neimpozabilă și se acordă din bugetul asigurărilor pentru șomaj. În Olt, față de anul trecut a crescut numărul șomerilor care au primit acești bani.
Prima de relocare se acordă la cerere și nu poate fi cumulată cu prima de activare, prima de încadrare sau prima de instalare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE