Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenii, călători în minivacanța de 1 Decembrie
20.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 156

Mulți dintre olteni au preconizat că de 1 Decembrie vor avea o minivacanță de cinci zile. Așa că, nu au stat pe gânduri și au rezervat câteva zile pentru relaxare, departe de agitația cotidiană. Valea Oltului, Târgurile de Crăciun din Europa sau stațiunile montane sunt în topul preferințelor oltenilor.


 Peste o săptămână, elevii și bugetarii vor avea o nouă minivacanță de cinci zile, începând de miercuri, 30 noiembrie, și până în 5 decembrie, după ce Guvernul a decis să fie liberă și ziua de vineri, 2 decembrie. Cum mulți dintre olteni au prevăzut acest lucru, au și luat cu asalt agențiile de turism pentru a-și rezerva sejurul mult așteptat.

Reprezentanții agențiilor de turism spun că la această dată, mai sunt disponibile foarte puține locuri. Cât despre prețuri, tarifele au crescut față de anul trecut.
Slătinenii care nu și-au rezervat minivacanța de 1 Decembrie, se pot distra și la Slatina. Municipalitatea a pregătit mai multe surprize pentru slătineni. Totodată, de Ziua Națională a României se va deschide Târgul de Crăciun și va fi aprins iluminatul festiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024