Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cursuri gratuite și subvenții pentru tinerii NEETs
22.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 78

AJOFM Olt este partener în cadrul proiectului „Sprijin pentru tinerii NEETs din Regiunea SV Oltenia”, prin care organizează cursuri de calificare în diferite meserii. Doar o anumită categorie de tineri se poate specializa gratuit, iar la absolvirea cursurilor vor primi subvenții ce pot ajunge până la 3.600 de lei.


 La Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, care nu sunt angajați, nu sunt la școală sau nu frecventează alte cursuri de formare profesională, se pot specializa, gratuit, în mai multe meserii extrem de căutate pe piața muncii.
Datorită acestei colaborări, cei care reușesc să obțină diploma de absolvire primesc subvenții ce constau în sume importante de bani.
Potrivit celor de la AJOFM Olt, cursul de îngrijitor spații verzi durează o lună și jumătate, cursurile de lucrător comercial, manichiură-pedichiură și frizer durează 3 luni, iar cele de instalator și ospătar/chelner durează 6 luni.

Relații la: - tel: 0249-438 595/ 0249-438 531;
- e-mail: ajofm.ot@anofm.gov.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022