Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DAS Slatina│Mai mult lapte praf pentru bebeluși
21.09.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 82

O nouă campanie distribuire a laptelui praf. Toți părinții copiilor care beneficiază de acest program sunt așteptați la sediul Direcției Sociale din Slatina să ridice laptele. Noutatea este aceea că, în această lună, se vor distribui mai multe cutii de lapte praf pentru copii.


 Campania de distribuire a laptelui praf continuă și în luna septembrie. Beneficiarii eligibili ai acestei inițiative sunt copiii cu vârsta între 0 și 6 luni, care nu pot fi alăptați natural, din motive medicale. Lista este întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Olt, doar prin intermediul medicilor de familie.
Vestea bună a acestei campanii este aceea că mămicile vor primi mai multe cutii de lapte praf.
Direcția de Asistență Socială Slatina, în calitate de distribuitor, îi așteaptă pe beneficiari după același program: luni și vineri între orele 8.00 și 12.00, iar miercuri, între orele 13.00 și 16.00. Laptele praf gratuit se acordă bebelușilor care prezintă contraindicații la alăptare, copiilor adoptați sau aflați în plasament, celor cu mame decedate și bebelușilor sănătoși la care se constată o creștere nesatisfăcătoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022