Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Interact│„End of summer picnic”
16.09.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 274

A fost o seară plină de activități distractive pentru copiii de toate vârstele, în Parcul Tineretului. Membrii Clubului Interact din Slatina au decis să marcheze acest sfârșit de vară într-un mod simbolic. Evenimentul „End of summer picnic” a adus multe concursuri și surprize dulci, iar buna dispoziție a fost ingredientul principal.


 Tinerii Clubului Interact Slatina au început noul mandat cu a doua ediție a proiectului „End of Summer Picnic”. Copii de toate vârstele au venit în Parcul Tineretului, pentru a se distra, dar și pentru a participa la concursurile cu premii oferite de organizatori.
La fel ca anul trecut, această ediție a avut un real succes. Copiii s-au distrat și s-au întrecut în jocuri, iar buna dispoziție a plutit în aer. Pe lângă toate acestea, cei mici au primit dulciuri, au desenat și au participat la toate activitățile organizate de membrii clubului.
La sfârșitul întrecerii, câștigătorul primului loc a primit un aranjament realizat din dulciuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022