Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe distribuirea tichetelor de vaccinare
02.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2686

După o pauză de câteva luni, campania de distribuire a bonurilor valorice pentru persoanele care au făcut schema completă de vaccinare, s-a reluat. La Slatina, angajații Direcției de Asistență Socială au început campania de astăzi, iar, în perioada următoare, beneficiarii urmează a fi contactați pentru a intra în posesia tichetelor.


 Persoanele care au făcut schema completă de vaccin în perioada octombrie – decembrie 2021 încă așteaptă primirea tichetelor de vaccinare. Guvernul a decis ca această distribuire să nu mai fie făcută de către Direcțiile de Sănătate Publică, iar sarcina a fost transferată către primării. La Slatina, campania bonurilor de masă pentru cei care s-au vaccinat va fi făcută prin intermediul Direcției de Asistență Socială.
Persoanele care nu au intrat în posesia lor, dar se numără printre beneficiari, vor fi contactate de angajații Direcției de Asistență Socială.
Tichetele de masă se vor distribui pe baza unei cereri doar titularilor acestora, personal, și cu dovada cărții de identitate în original și a adeverinței de vaccinare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE