Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
55 de șoferi au rămas fără permis în weekend
01.08.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 160

Șoferii olteni care au fost prinși cu abateri de la normele de circulație în trafic au fost aspru sancționați de către polițiștii din județul nostru. Doar în acest weekend, au fost acordate sute de amenzi și zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere.


Polițiștii rutieri și cei de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Olt, au desfășurat controale pe drumurile din județ, pentru prevenirea accidentelor de circulație și păstrarea siguranței în trafic. În acest weekend, 471 de sancțiuni au fost aplicate șoferilor care nu au respectat regulile de circulație, în valoare totală de 130.000 de lei.
55 de șoferi au rămas fără permis, după ce au fost opriți de polițiști pentru depășirea vitezei maxime admise, conducerea vehiculelor sub influența alcoolului sau pentru alte abateri.
Faptele grave au fost pedepsite cu dosar penal de către polițiștii olteni. La Slatina, un șofer în vârstă de 18 ani a fost depistat la volan, în jurul orei 05:00 dimineața, cu o alcoolemie de 1,12 mg/l în aerul expirat. A fost și cazul unui bărbat de 36 de ani din Orlea, care a fost prins fără permis de conducere și o alcoolemie mare, la volanul unui autoturism în comuna olteană Ianca. La Corabia, un alt tânăr de 20 de ani conducea fără permis de conducere și a fost, de asemenea, pedepsit aspru de către polițiști. Controalele pe drumurile rutiere vor continua, în această perioadă, iar șoferii sunt sfătuiți să conducă cu grijă, pentru a evita orice tragedie în trafic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE