Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de olteni angajați prin AJOFM
23.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 195

Aproximativ 1.700 de persoane au fost angajate prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, în primele cinci luni ale anului 2022. Mai mult de jumătate dintre cei care s-au încadrat pe piața muncii au vârsta peste 45 de ani, potrivit reprezentanților instituției.


 Pentru integrarea pe piața muncii, persoanele aflate în căutarea unui job și care sunt înregistrate în baza de date a AJOFM Olt beneficiază de pachete personalizate de măsuri active privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă. Astfel, în Olt, datorită acestor măsuri, sute de persoane s-au angajat.
Mai mult de jumătate dintre cei care s-au încadrat pe piața muncii au vârsta peste 45 de ani.
Din numărul total de persoane care au fost angajate prin intermediul AJOFM Olt, 449 persoane fac parte din categoriile vulnerabile pe piața muncii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022