Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│S-a redeschis Clubul Pensionarilor
23.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 288

Vara a început cu o veste excelentă pentru vârstnicii slătineni. Clubul Pensionarilor și-a redeschis porțile și își așteaptă, acum, vizitatorii. Bătrânii se pot bucura, din nou, de servicii sociale și administrative, dar și de alternative de petrecere a timpului liber, într-un cadru călduros.


 După o perioadă de doi ani în care a fost închis din cauza pandemiei de COVID-19, Clubul Pensionarilor și-a redeschis porțile pentru membrii săi. Asta înseamnă că vârstnicii slătineni vor beneficia, din nou, de consultanță administrativă, medicală, dar și de alternative relaxante de petrecere a timpului, într-un ambient cald și primitor.
Pentru a fi mai conectați cu cerințele și nevoile lor, Direcția de Asistență Socială Slatina a aplicat mai multe chestionare cu întrebări deschise. Pensionarii au avut ocazia să vină cu propuneri de activități de grup sau cu idei de reamenajare a spațiului.
Pe lângă aceste lucruri, responsabilii Clubului Pensionarilor vor organiza o serie de cercuri de creație.
Clubul Pensionarilor din Slatina a devenit un punct important pentru pensionari. Zeci de vârstnici trec zilnic pragul clubului pentru socializare, relaxare și pentru diferite servicii sociale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022