Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum stăm cu recensământul în Olt?
23.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 416

Peste 60% din populația țintă a județului nostru este recenzată, spun reprezentanții Direcției Regionale de Statistică Olt. Cei mai mulți dintre olteni au ales varianta autorecenzării.


 Persoanele care nu s-au autorecenzat până pe data de 27 mai 2022, au primit sau vor primi vizita unui recenzor la domiciliu. În etapa colectării datelor prin interviuri față în față, în teren sunt implicați 418 recenzori. Ei sunt ușor de identificat în baza legitimației emise de unitatea administrativ-teritorială. Etapa de recenzare pe teren se va finaliza pe 17 iulie.
În cea de-a doua etapă a recensământului, mii de olteni au completat chestionarele.
În perioada de autorecenzare, respectiv 14 martie-27 mai, la nivelul județului Olt s-au înregistrat peste 207 mii de chestionare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022