Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2022│Ajutorul de deces, majorat
23.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 27421

2022 a venit cu o veste bună. Ajutorul de deces s-a mărit cu 715 lei, creșterea fiind binevenită, mai ales acum, în contextul scumpirilor. La nivelul județului Olt, peste 2.000 de persoane au solicitat acest ajutor în primele cinci luni ale anului.


 Majorarea ajutorului de deces a fost de bun augur pentru miile de olteni care au solicitat acest serviciu. Cuantumul a ajuns, acum, la 6.095 lei, cu 715 lei mai mult decât anul trecut.
Pentru a beneficia de acest ajutor, solicitanții trebuie să depună, la sediul Casei de Pensii, o serie de documente. Pe lângă certificatul de deces, aparținătorii trebuie să prezinte actele de stare civilă, pentru a se stabili gradul de rudenie, dar și dovada cheltuielilor suportate. Potrivit reprezentanților instituției, peste 2.000 de olteni au solicitat acest ajutor în primele cinci luni ale anului.
În cazul în care decedatul nu are pe nimeni, banii pot fi solicitați de orice persoană care dovedește cu acte că a suportat cheltuielile ocazionate de deces.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022