Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scafandru ISU Olt│„Aveți grijă unde vă scăldați!”
22.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 95

„Fiți prevăzători! Aveți grijă unde vă scăldați!” Este mesajul pompierilor și al scafandrilor de la ISU Olt, în această perioadă, întrucât pericolul de înec este unul foarte mare. Piscinele și zonele de plajă sunt luate cu asalt, iar pompierii îi sfătuiesc pe oameni să evite zonele periculoase și să nu se aventureze în ape adânci. De asemenea, copiii trebuie atent supravegheați și, la intrarea în apă, să aibă echipamente de protecție: respectiv colacul sau aripioare de salvare.


Pompierii și scafandrii ISU Olt sunt în alertă, în această perioadă. O plimbare la piscină se poate încheia tragic, dacă ne aventurăm în zone periculoase sau nu ținem cont de sfatul autorităților. Nu puține au fost situațiile de acest gen, când tineri, copii sau chiar adulți și-au pierdut viața, după ce au fost luați de curenții de apă, pentru că nu știau să înoate. Pentru a evita astfel de tragedii, scafandrii olteni vin cu o serie de sfaturi importante.
Iar dacă ați consumat alcool, nu este recomandat înotul, spun scafandrii olteni. Alcoolul in combinație cu temperaturile ridicate afectează modul în care gândești și încurajează comportamentul periculos. De asemenea, alcoolul accelerează și procesul de deshidratare.
Foarte importante sunt echipamentele speciale pentru siguranța înotului, respectiv colacul de salvare, aripioarele sau tuburile gonflabile, care trebuie utilizate de către copii, sub atenta supraveghere a unui adult.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022