Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Olt
22.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 49

Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Olt, din cauza numărului tot mai mare de solicitări. Angajații serviciului vor fi la lucru mai mult cu două ore, pentru a onora toate cererile venite în această perioadă. Măsura a intrat în vigoare de săptămâna aceasta și este valabilă până mijlocul lunii august.


A fost prelungit programul de lucru cu două ore la Serviciul de Pașapoarte Olt. Astfel, începând din 20 iunie și până în luna august, ghișeele vor fi deschise, de luni până vineri, de la 8.30 până la ora 18.30. Reprezentanții Prefecturii Olt spun că măsura a fost luată ca urmare a numărului tot mare de solicitări pentru eliberarea de pașapoarte.
De asemenea, autoritățile vin și în sprijinul celor care nu au reușit să își facă încă o programare, din diferite motive.
Cei care au făcut o programare online sau au depus deja cerere de eliberare a pașaportului și nu se mai pot prezenta la depunerea cererilor sunt rugați să procedeze la anularea acestora, prin accesarea butonului „Anulează programare”. Așa va fi lăsat locul liber altor persoane care așteaptă să își facă pașaport pentru a pleca în vacanță.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022