Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pepeni de Dăbuleni, în Piața Zahana
22.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 216

De câteva zile, în Piața Zahana, și-au făcut apariția și primii producători de pepeni verzi. Pentru început, fermierii din Dăbuleni au reușit să scoată fructele zemoase, aromate și dulci, iar prețul este accesibil, spun cei care cumpără.


Vara este sezonul pepenilor, iar anul acesta este unul extrem de benefic pentru cei care au pariat pentru această cultură. Vremea a fost prielnică, iar plantele s-au dezvoltat foarte bine, fructele ajungând la maturitate. Astfel că, în Piața Zahana, primii producători din Dăbuleni și-au făcut deja apariția.

Pepenii românești sunt la mare căutare, datorită faptului că sunt extrem de aromați și dulci, comparativ cu cei din import.
Peste doar câteva zile, pe piața vor apărea și pepenii galbeni, spun producătorii din Dăbuleni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022