Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracție și relaxare la Bazinul de Înot
22.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 115

Și în acest sezon estival, Bazinul Didactic de Înot din Slatina este locul ideal pentru cei care doresc să se răcorească, să se distreze și să-și petreacă timpul liber. O spun zeci de iubitori de apă care zilnic trec pragul acestui centru de agrement.


Indiferent de anotimp, Bazinul Didactic de Înot aflat sub administrarea Clubului Sportiv Municipal al Primăriei Slatina este extrem de vizitat de slătineni. Cei care trec pragul bazinului pot participa atât la cursurile de perfecționare, cât și la cele de inițiere, oferite gratuit de municipalitate. Atenție, locurile sunt limitate!
Atmosfera relaxantă, distracție, dar mai ales sănătate. Sunt principalele beneficii pentru care copiii slătineni aleg să-și petreacă vacanța de vară la Bazinul Didactic de Înot Slatina. Programul bazinului este de luni până vineri, între orele 09:00-21:00, iar sâmbăta și duminica, între orele 09:00 și 15:00.
O altă alternativă de răcorire oferită de autoritățile locale pe perioada vacanței de vară este Plaja Olt, deschisă zilnic între orele 9.30 și 20.00. Aici, tariful pentru adulți este de 20 lei pe zi, iar pentru copiii mai mici de 14 ani, cu însoțitor, 10 lei. Închirierea unui șezlong cu umbrelă costă 10 lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022