Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APM Olt│Săptămâna Europeană a Mobilității
22.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 46

Agenția pentru Protecția Mediului Olt dă startul înscrierilor pentru „Săptămâna Europeană a Mobilității”. Unitățile de învățământ, primăriile, dar și ONG-urile din județ sunt invitate să participe cu acțiuni de impact, care să ajute la îmbunătățirea calității transportului pietonal sau rutier.


Săptămâna Europeană a Mobilității atrage, în fiecare an, ONG-uri, unități de învățământ și chiar și administrații locale pentru a se întrece în proiecte inovative legate de mobilitatea urbană. Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Olt au anunțat că s-a dat startul înscrierilor, activitățile propriu-zise urmând a se desfășura în luna septembrie.
La Slatina, mobilitatea urbană este una dintre prioritățile primăriei. La mijlocul lunii martie, edilul Emil Moț prezenta primele autobuze 100% electrice, fiind doar un început de modernizare și de ecologizare a flotei de transport public în comun.
La acest capitol, Primăria Slatina a mai amenajat șase semafoare inteligente pentru fluidizarea traficului și are în plan amenajarea unui traseu special pentru bicicliști. Primul tronson, cel de pe strada Văilor, este deja amenajat, iar în prezent se efectuează lucrări pe strada Vintilă Vodă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022