Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Locuri de muncă în străinătate
07.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 147

Pe lângă locurile de muncă oferite de angajatorii din județ, oltenii au șansa să lucreze și peste hotare. În această perioadă, numai prin serviciul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt puse la bătaie peste 460 de joburi, iar domeniile de activitate sunt extrem de variate.


 Se caută forță de muncă în străinătate. Angajatorii din Spațiul Economic European oferă sute de locuri de muncă, multe fiind pentru cei interesați să lucreze în agricultură.
În această perioadă, Malta și Norvegia sunt țările care oferă cele mai puține joburi prin Eures.
Locurile de muncă oferite prin Eures se modifică săptămânal sau zilnic, în funcție de ofertele venite din partea angajatorilor din Spațiul Economic European. Persoanele interesate pot solicita informații suplimentare și detalii despre oferte de la consilierul Eures din cadrul AJOFM Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024