Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cadastru și cărți funciare gratuite pentru 71 de localități
09.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3154

Veste bună pentru locuitorii din 71 de comune din județul Olt. Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt a încheiat contracte de finanțare prin care oltenii pot beneficia gratuit de cadastru și cărți funciare. Primăriile trebuie să găsească prestatori, până pe data de 27 iunie.


 În Olt, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară a încheiat contracte de finanțare a lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale cu 71 de unități administrativ-teritoriale din cele 82 eligibile. Fiecare localitate poate primi până la 160 de mii de lei, suma totală alocată fiind de peste 11 milioane de lei, spun reprezentanții instituției.
La nivelul județului Olt, mai multe localități au fost deja cadastrate în totalitate, cetățenii deținând acte de proprietate atât pentru terenurile agricole câte și pentru cele din intravilan, dar și pentru case. În alte zeci de localități, se desfășoară lucrări pe sectoare cadastrale.
Lucrările de cadastru general se desfășoară în cadrul celei de-a opta etape de finanțare a Programului național de cadastru și carte funciară. Mai multe informații despre acest program, dar și lista cu localitățile din Olt care vor beneficia de cadastru gratuit sunt disponibile pe pagina web a ANCPI, www.ancpi.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE