Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bere artizanală, produsă la Găneasa
30.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 526

Un oltean speră să dea lovitura cu noua sa afacere. Recent a deschis un mic atelier în care produce bere artizanală, prin fermentație naturală și cu ingrediente de primă clasă. Gustul și calitatea o diferențiază de cea clasică, iar clienții sunt din ce în ce mai mulți.


La Găneasa, funcționează prima afacere de bere artizanală din Olt. Ștefăniță Vlăsceanu și-a dorit să vină cu ceva nou pe piața berii la nivelul județului și și-a achiziționat toate echipamentele și ingredientele pentru a produce acest tip de băutură mai puțin cunoscut în rândul oltenilor. Procesul de fabricare al unei beri artizanale este unul de durată și depășește chiar și o lună, spune administratorul acestei afaceri.

Spre deosebire de cea industrială, berea artizanală are un gust mai puternic, este mai aromată și are mai puțin acid, dar cel mai important este că se produce doar din ingrediente naturale. Pentru început, vânzările nu au fost cele scontate, și asta din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse în restaurant și la terase. Însă olteanul este optimist și speră ca pe viitor afacerea să crească.

Pentru început, administratorul microberăriei din Găneasa produce doar trei sortimente de bere artizanală, dar intenționează să diversifice gama de băuturi. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE