Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat ieri controale la mai multe unități de tip fast food din Caracal. La trei dintre acestea au fost găsite nereguli. Aproximativ 200 de kilograme de carne de pui, în valoare de 2.500 lei, erau ținute în condiții insalubre. Angajații nu au putut prezenta documente de proveniență și conformitate din punct de vedere al normelor sanitar-veterinare.
„Polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.000 de lei…, iar cele 200 de kilograme de carne au fost confiscate și predate unei unități specializate, în vederea neutralizării“, apare în comunicatul Poliției Olt.
La sfârșitul lunii februarie, polițiștii au controlat și fast food-urile din Slatina, și aici fiind găsite probleme grave. Au fost confiscate 270 de kilograme de carne și au fost date amenzi în valoare totală de 35.000 de lei. Polițiștii spun că legea nu le permite să facă publice numele localurilor cu probleme.