Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Unde se taie mieii?
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Au fost stabilite punctele de sacrificare a mieilor în judeţul Olt. Acestea vor funcţiona la Slatina, Caracal, Balş, Drăgăneşti şi Osica de Sus. Târgurile vor fi deschise începând de mâine, iar carnea va fi verificată şi ştampilată de un medic veterinar.




Reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt au autorizat anul acesta cinci puncte de sacrificare a mieilor.

Carnea sacrificată în aceste centre este destinată consumului propriu, nu pentru a fi transportată în unităţi de comercializare. Cei care nu respectă legea privind sacrificarea, păstrarea şi comercializarea cărnii riscă până la 50.000 de lei. Reprezentanţii DSVSA au început deja controalele la magazinele care vând carne.

În urma controalelor, până în prezent au fost confiscate 30 de kilograme de carne. De mâine vor fi efectuate verificări şi în pieţele şi târgurile de sacrificare a mieilor.

Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE