Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Veşti bune pentru Andreea
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 85

Veşti bune pentru Andreea, fetiţa din Slatina a cărei viaţă depinde de un aparat pentru care părinţii nu mai puteau plăti chiria. Casa de Sănătate Olt va suporta mai mult de jumătate din costuri, restul urmând să fie achitat de o fundaţie care s-a oferit să o ajute pe copilă. Mai multe insituţii şi-au dat mâna şi au reuşit să îi redea speranţa familiei Moţog.




Pe 23 ianuarie, când am ajuns în casa Andreei, am întâlnit un copil trist, o mamă şi un bunic disperaţi că vor rămâne fără aparatul care o ajută pe copilă să respire. Până atunci reuşiseră să achite costurile lunare de 1.200 de lei din bani strânşi din donaţii, dar fondurile se epuizaseră, iar firma care le închiriase ventilatorul i-a anunţat că va venit să îl ia. Au fost clipe de groază pentru familia fetei, dar şi multe drumuri pe la diverse instituţii şi fundaţii. Până la urmă, salvarea a venit de la Casa de Sănătate Olt.

Situaţia dificilă în care se află Andreea a impresionat mulţi oameni cu suflet mare din Olt. Iar fetiţa va avea în continuare nevoie de ajutor, pentru a putea spera la vindecare.

Andreea Moţog a ajuns în această situaţie gravă după ce, anul trecut, când se pregătea să se opereze de scolioză toracală, a suferit un stop respirator. Acum, organismul ei nu ar mai rezista intervenţiei chirurgicale.

Familia fetei continuă să lupte, în speranţa că, într-o zi, Andreea va putea merge din nou la şcoală şi va avea o viaţă normală.

Redactor:Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024