Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fiscul încasează foarte bine
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 81

Magazinul Finanţelor are tot mai mulţi clienţi. Fie că achiziţionează produse alimentare, vestimentare sau de uz casnic, o parte dintre oamenii care trec pragul instituţiei profită de preţurile mici. Astfel, de la an la an vânzările cresc considerabil. De asemenea şi încasările pe anul 2014 sunt mai mari cu peste 20%.




În urma controalelor efectuate anul trecut, la societăţile oltene, inspectorii au confiscat mai multe produse care nu îndeplineau condiţiile legale de comercializare. Toate acestea au intrat în proprietatea statului şi su fost scoase la vânzare, fie prin intermediul burselor de mărfuri şi licitaţii, fie prin magazinul Finanţelor Publice.

Cele mai căutate produse au fost cele alimentare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. De asemenea, anul 2014 a fost unul bogat şi din punct de vedere al colectării veniturilor bugetare care au crescut considerabil faţă de 2013.

Numai în luna decembrie, prin emiterea şi aplicarea unui număr de peste 4.300 de titluri executorii, sechestre şi popriri pe conturi, au fost recuperate datorii de aproape 10 milioane de lei.

Reprezentanţii Finanţelor oltene reamintesc persoanelor fizice care desfăşoară actvităţi independente că termenul limită pentru depunerea formularelor 600, privind venitul asigurat la bugetul public de pensii, şi 220, declaraţie privind venitul estimat, este 2 februarie.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024