Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Servicii pentru comunităţile sărace
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 83

Consultaţii şi sfaturi medicale, în special pentru copii, dar şi servicii medicale primare. Acestea sunt principalele beneficii ale comunităţile sărace din partea de jos a oraşului, de pe urma parteneriatului dintre Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială şi Centrul Comunitar de Asistenţă Medico- Socială.




Deschis în mai 2014, cu sprijinul Centrului Romilor pentru Politici de Sănătate SASTIPEN, centrul social de pe strada Nicolae Bălcescu s-a dovedit extrem de util pentru comunităţile sărace din Slatina. În mai puţin de un an, i-au trecut pragul sute de persoane care au avut nevoie de ajutor.



Cei mai mulţi dintre beneficiari au fost copii, dar şi femeile însărcinate au primit sfaturi şi consultaţii din partea specialiştilor de aici.



Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială spun că parteneriatul în cadrul acestui proiect ajută cu adevărat oamenii aflaţi în dificultate.



Activitatea Centrului Comunitar de Asistenţă Medico-Socială o completează pe cea a mediatorilor sanitari angajaţi ai Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială. Trei persoane ar trebui să ajute aproximativ 5.000 de familii din comunităţile vulnerabile să aibă acces la servicii medicale.

Redactor:Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024