Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din respect pentru cetăţean
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 84

Două minute întârziere înseamnă o eternitate pentru o viaţă care atârnă de fiecare secundă până la sosirea medicilor sau a echipajului de descarcerare. La asta ar trebui să se gândească cei care nu acordă prioritate de trecere autospecialelor aflate în misiune.




Nu de puţine ori se întâmplă ca autospecialele, care au puse în funcţiune atât semnalale luminoase, cât şi acustice, să fie blocate în trafic de şoferi care nu se gândesc că de indiferenţa lor depinde o viaţă. Pentru evitarea unor astfel de situaţii, Instituţia Prefectului va demara o campanie de conştientizare denumită sugestiv „Respect pentru cetăţean”.

Tot în cadrul acestei acţiuni, cei implicaţi vor încerca să tragă un semnal de alarmă referitor la riscurile la care se expun cei care aleg să îşi încălzească locuinţele cu instalaţii improvizate.

Având în vedere că în ultima perioadă a crescut numărul furturilor din apartamente, cetăţenii vor fi informaţi cu privire la măsurile ce trebuie luate pentru evitarea producerii unor astfel de fapte.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024