Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se caută culegători de mazăre
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 91

Muncitorii în domeniul agricol sunt la mare căutare în spaţiul european. Dacă, la sfârşitul lunii ianuarie, va avea loc la Târgu Jiu selecţia în urma căreia 800 de români vor pleca în Spania la cules de căpşuni, o lună mai târziu, angajatorii din Danemarca vor selecta la Botoşani culegători de mazăre.




Aveţi minimum 18 ani, abilităţi de comunicare în limba engleză şi  experienţă de muncă în domeniul agricol, atunci sunteţi unul dintre candidaţii favoriţi pentru un post în Danemarca. Peste 100 de locuri de muncă sunt disponibile în această ţară, atât la muncitori, dar şi ca şefi de echipă.

Cei care doresc să aplice pentru una dintre cele trei oferte lansate prin intermediul serviciului Eures mai au la dispoziţie aproape o lună. În funcţie de ofertă, CV-urile EUROPAS se depun în perioada 13-16 februarie.

Dacă un culegător de mazăre poate câştiga 0,6 euro pe kilogramul de legume culese, un superviser sau specialistul în fertilzarea solului prin intermediul irigaţiilor va obţine 10 euro pe oră. Contractele se vor încheia pe perioadă determinată, de la patru până la cinci luni, în funcţie de postul pentru care aţi fost selectat.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024